Президентът Доналд Тръмп ще подпише законопроекта, който предвижда увеличение на санкциите срещу Русия.

...
Президентът Доналд Тръмп ще подпише законопроекта, който предвижда увеличение на санкциите срещу Русия.
Коментари Харесай

Тръмп ще подпише по-твърдите санкции срещу Русия

Президентът Доналд Тръмп ще подпише законопроекта, който предвижда увеличение на глобите против Русия. Това оповестиха от пресслужбата на Белия дом, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.
 
" По-рано президентът Доналд Тръмп прочете черновата на законопроекта и договореностите по значими точки от него. Сега той прегледа и финалната версия, утвърди я и има намерение да подпише документа ", заяви говорителката на Белия дом Сара Хъкъби Сандърс.

Изявлението на Сандърс сложи завършек на спекулациите дали Тръмп ще преглътне и ще одобри законопроекта, който намерено не утвърждава или ще го анулира и ще ускори съмненията по собствен адрес по отношение на отношението си към Русия. Явно президентът реши да се спре на по-малкото зло, разяснява Ройтерс.
 
Във вторник Камарата на представителите на Конгреса на САЩ одобри законопроект за нови, по-твърди наказания срещу Русия, Иран и Северна Корея. Тогава " Законът за противодействие срещу съперниците на Америка чрез наказания " бе признат с 419 гласа " за " против 3 " срещу ". Тази сряда той бе утвърден и от Сената.

Планираните стопански рестрикции бяха признати с паника в Европа поради споменаването на " Северен поток-2 " в документа. Законът изисква от държавното управление на Съединени американски щати " да продължи противодействието " против строителството на този газопровод.

В него се твърди, че планът има " нездравословно влияние върху енергийната сигурност на Европейски Съюз, развиването на газовия пазар в Централна и Източна Европа и енергийните промени в Украйна ".

В него се показва още, че " държавното управление на Съединени американски щати би трябвало да трансформира в собствен приоритет износа на американски енергоресурси " в Европа, " с цел да основава работни места " в американската стопанска система.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР